Руса коса, нежна руменина, мраморна кожа и готовност винаги да се притече на помощ дават всички основания да нарекат актрисата Наоми Уотс ангел, както и я наричат почитателите и в родната и Австралия.
Но това сравнение определено не доставя на красавицата удоволствие, тя се притеснява, поруменява и сменя темата на разговор.
Самата актриса заявява, че моментало почервенява не само от срам и комплименти, но и от горещи и питателни храни, а също и в задушни помещения. Или, като пример малко да се ядоса и червените петна се появяват на бузите и. За актрисата тънката и чувствителна кожа е по-скоро неприятност и за това води непрестанна борба със зачервяването и появата на петна на лицето.
За зачервяването на лицето вина имат разширените кръвоносни съдове - капилярите. За провокирането на притока на кръв към лицето (т.е. промяната на тонуса на съдовете) , основна вина имат външните агресори. Такива са ярко слънце, температурни промени, вятър. Въпреки това, нашите емоции и стреса предизвикват същата реакция на кожата. И ако всички тези обстоятелства не могат да бъдат избегнати, единственият начин е да се намери защита чрез козметиката. Именно тяхната сложна формула с меки инградиенти помага за предотвратяването и възстановяване на цвета на кожата.
Избора на подобна козметика за "воал" на чувствителната кожа е голям - например, в компанията Clinique е създадена цяла линия за кожа с видими капиляри, склонна към поява на червени петна и дразнене Redness Solutions. В борбата с зачервяването на кожата всички средства са добри, дори и декоративните. Поради това, обърнете внимание на базата под грима, която едновременно маскира петната и предотвратява тяхната поява.


Clinique
Redness Solutions Daily Relief Cream 50ml/1.7oz
Free Shipping
our price: US$ 43.00 (Nett.)

Clinique
Redness Solutions Daily Protective Base SPF 15 40ml/1.35oz

Free Shipping
our price: US$ 29.00 (Nett.)

Разгледайте всички продукти на козметиката Clinique

За свръхчувствителна кожа, за която само пет минути на слънце са достатъчни да я възпалят и зачервят специалистите от компанията Clarins създадоха Ecran Protecteur JOUR - незаменим продукт за градското лято. Защо? Мощните минерални филтри предпазват от слънцето (SPF 40) и лъчите А и B-тип , от свободните радикали и електромагнитни вълни. А силикона и естествените полимери улесняват прилагането на пудра или фондьотен и съхраняват цвета до вечерта.

Разгледайте всички продукти на козметиката Clarins