За достойнствата на Пе, както наричат актрисата в родната и Испания ,приятели и колеги говорят съвършенно различни неща.
Но всеки, който е имал честта да бъде приятел с Пенелопe, е съгласен с едно нещо: идеалната и осанка и лице.

ЦЯЛАТА СТАТИЯ

Изправен гръб, чудесна походка, това е резултат от 10 годишен труд - Пенелопе се е занимавала с класически балет в испанската национална консерватория.
Завидното и умение - да запазва хладнокръвие във всеки един момент е резултат на строго възпитание. Актрисата споделя, че понякога мълчанието не е никак лесно и назовавайки себе си типична испанка, илюстрира националната емоционалност с конкретен пример - когато испанската жена минава митниците, температурата в региона нараства до 20 градуса - резултат от нетърпението и.
Успешно спрявяйки се с нетърпението , тази година актрисата спечели Оскар за филма на Уди Алън - " Вики - Кристина - Барселона. "
Снимането на толкова сериозни филми не попречи на Пенелопе да стане рекламно лице на известна модна компания - Mango.
Вдъхновени от блясъка на черна и бяла перла модистите от компания Estee Lauder решиха да дарят нови бижута за вашите очи. За черно белия перлен дует не е нужен повод - нежните оттенъци отиват на почти всяко лице и могът да бъдат ползвани по всяко време.
Техниката за нанасяне е проста: тъмният цвят нанасяме по линията на растеж на миглите, а белия на горния клепач.

На всички достойнства на белия цвят все пак има един съществен минус - светлите мигли и вежди буквално ще "изчезнат" .
За това при блондинки е необходимо да се ползва и по- тъмна очна линия в противен случай би било грешка самото гримиране с бяло.

Технологията "опушени очи" също държи предни позиции и този сезон.
Само цветът е променен - елегантното сиво от зимата за пролетта определено е обикновенно и скучно, така че известните гримьори съветват да ползвате екстравагантното смарагдово зелено , когато се гримирате тип : опушени очи"
Омекотяването на този интересен цвят става с леко преминаване към нежни, "лавандулови" сенки нагоре към клепача.
Тези два цвята, както и техните разновидности, могат да бъдат намерени в палитрата Nature Temptations Eye на Clarins - идеална дори и за начинаещи " художници"


Всичко за CLARINS

Макар че пролетта е свързана със витамин дефицит и слаби слънчеви лъчи , може визуално да решите проблема със загара , като използвате Sun Shine Tones от Dior. с всички необходими ви 4 цвята (от бронзов до прасковен) за идеален тен дори сега.

Всичко за DIOR