Модни дамски бански за големи гърди, как да изберем и от къде да купим? Какъв модел бански да избере ако имам големи гърди? Kupalniki-na-bolshoj-byust-kupit_24-650x433

 

 

Започваме с конкретните въпроси, които трябва да си зададете, когато желаете да си закупите бански:

Какъв точно бански бихте искали да купите?

За какво ви е необходим? (От това ще зависи точно какъв модел да намерите). Отворен – от две части или затворен бански ви е необходим?

Колко смятате да похарчите за покупка?

Помислете за вашите отговори на тези въпроси, и веднага всичко ще бъде ясно – можете да преминете към следващата част! Ще видите, че да си купите бански ако сте момиче с големи гърди може да не е чак толкова трудно.

 

Нека разгледаме по-подробно

 

Да предположим, че сте се спрели на цял бански. Опциите тук не са толкова много. Затворен бански може да бъде: без никаква чашка; с чашки, пришити към предната част на бански (те могат или не да са с дунапренови подплънки); с чашки с банел.

Моделът с чашки с банел е може би най-добрия избор за вас. Той ще поддържа идеално едрия бюст.

модел с меки чашки – Kupalniki-na-bolshoj-byust-kupit_22-650x975

Съвет! За дами с голям бюст дунапреновите големи подплънки не са необходими на 100 процента- вие сами преценявате имате ли нужда от подплънки или не , а за останалата част е по-добре да си купите затворените бански костюми с тънък дунапренов слой на чашката, които само ще оформи гърдите, обаче, най-важното – не прекалявайте! В противен случай, гърдите ще излизат от банския.

Ако имате нужда от спортен бански костюм, то мислете преди всичко за комфорта си, а не за красотата. За да се поддържа голям бюст трябва да се предпочита бански с вградени чашки, еластичност под бюста и презрамки, зашити под формата на буквата Х.

Кралицата на плажа

cb372eafbd65d1e60ce2412cbe7ff7cd

При избора на бански за плаж или вечер вече няма нужда да се съсредоточавате върху комфорта, тогава можете да обръща повече внимание на естетиката и външния вид на модела.

Съвет! Ако сте с големи гърди и стройно тяло не е необходимо да се изберете модел със силен акцент върху гърдите (набори и къдри,ярки цветове), тъй като той не само ще направи гърдите неестествено големи но също така и ще изглеждате нелепо.