Каква съблазнителка да сте за Свети Валентин ?

dzxx das

Ние всички знаем, че празника Свети Валентин е празник на двама влюбени , които имат какво даси кажат един на друг , изповядат и да празнуват . От известно време , младите хора все по-трудно могът да поднесат оригинален подарък за своята половинка, без да използват стандартните цветя и парфюми. Този празник остава дълго в паметта , за това предлагаме да изненадате вашия любовник, пробвайки нов необичаен външен вид .

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

Психолозите отдавна са научно доказали , че в душата на всяка жена живее актриса , много от тях просто не са имали шанс да докажат себе си . Св. Валентин е вероятно най- страстният и романтичнен ден отгодината , така че може да се даде свобода на актьорския ви талант. Ние ви предлагаме няколко варианта на оригинални визии.

Клеопатра

4 untitled

Отдавана Клеопатра е класика . Това е един много ярък и страстен образ, като сами виждаме това в картините на известни художници. Особеностите на този типаж са добре изразени очи с очна черна линия, златна рокля , масивни накити, с бретон и права коса .

Нюансите : гъсто боядисани черни мигли , очна линия върху очите , къса черна коса или перука .

Мелодия : Древните египетски тръби, флейта за хипноза на змии, арабска музика.

Атрибути: ароматни свещи , слабо осветление , ориенталски подправки.

Жената вамп8859f4f847946925037332e7fcc94818 das

Може би не е имало мъж, който поне веднъж да не си е представил любимото момиче, облечено в кожен или латексов костюм, особено любителите на Анджелина Джоли. Особено попоулярно това е днес, когато кожата и латекса са отново на мода и в гардероба на всяка жена ще се намерят чифт кожени панталони, съблазнително описващи силуета.

атрибути: кожени ботуши, без образа на жена котка няма да бъде завършена.

Музика: ритмични мелоди и електро-поп.

Интериор атрибути: диско топка и стриптизьорки пилон.

Стриптизьоркаdd

Говорейки за този образ, не може да не споменем телевизионен сериал “ Сексът и градът “ , когато Кари Брадшоу решава да посети г-н Big в болницата след сърдечна операция . Нейната райета мини рокля , меко казано , не е много подходяща за парти . Пациентът по чудо оживя, защото той почти получи сърдечен удар .

За една вечер , можете да си позволите да забравите за всички граници на приличието и да си позволите да дадете свобода на въображението си . Можете да опитате всяка роля , от сексуална медицинска сестра или прислужница в престижен хотел , до жена в полицейска униформа в къси шорти от кожа с белезници или каубой мажоретка с гол корем.

Style атрибути: колосана престилка за медицинска сестра или дантелена престилка .

Музика: всички саундтраци на мюзикъли или романтични балади .

Атрибути: ледено шампанско , плодове и сметана, ярка покривка , покриваща масата.

Заек Playboy dzxx

Всеки мъж тайно иска да види приятелката си в зайче костюм Playboy. Разбира се, Bridget Jones в ролята си стигна малко далеч и изглеждаше по-скоро смешно, отколкото секси.

Създаването на костюма е лесно, само трябва да се подготвят предварително сатенен бял корсет пухкава опашка, мрежести чорапогащи и може да превърнете вечерта в забавна игра.

Style атрибути: обувки на висок ток.

Музика: музика от 80 те години

Антураж: морковен пудинг.

Белла$(KGrHqVHJCUFJ3wnq4PKBSd+CFb6eQ~~60_3

На пика на популярността на романа “ Здрач „, много момичета мечтаят да станат любими на вампир най-малко за една нощ . Този образ е по-скоро за Хелуин , но Бела иска да стане вампир от любов, така че можете да дадете шанс да се докаже на Свети Валентин .

Изображението, за да се създаде е просто , вие само побелявате лицето леко с пудра, тъмно очна линия, прическа подобна на актрисата и вече сте Белла.

нюанс : маратонки, като Kristen Stewart
Мелодии : Muse група Vampire Weekend .

антураж: здрач , доматен сок в прозрачни чаши и камина .