Еротично дамско бельо, видове дамски Пеньоари

kruzhevnoy_penyuar4

Всяка жена иска , независимо от това къде е , да бъде обичана и да изглежда на 100% добре. Иронията е, че много жени , които са в познатата домашна атмосфера , пренебрегват външния си вид в облеклото и разчитат единствено на удобство и комфорт. В този случай , най-добрият избор е така наречения пеньоар .

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

Видове Пеньоариkruzhevnoy_penyuar3kruzhevnoy_penyuar2

Дамски рокли са един вид домашни халати , но освен удобството те осигуряват женствен външен вид и привлекателност на техния собственик . Но модата не е статична и в момента има много модели на дрехи като всички те попадат в обхвата на понятието за “ пеньоар “ Сега популярни модели , са:kruzhevnoy_penyuar1_0

• халат пеньоар ;

• туника – пеньоар ;

• рокличка пеньоар.

Класическият халат пеньоар често се прави от коприна или фина дантела . Също много популярен модел напомня туника или риза. Изработен от вискоза, която перфектно пасва на тялото с деликатни дантели като пикантно допълнение .

Пеньоарите тип халат, освен да изпълняват стандартните си задължения а именно, да бъдат обличани преди сън или след като станете от леглото, се явяват един много интимен и съблазнителен детайл , който със сигурност ще ви осигури внимание.

Дантеленият еротичен пеньоар се справя най-добре със тази ситуация, обхващайки само малка част от тялото, той е в състояние да направи всяка жена квалифицирана съблазнителка .

     
     

Пеньоари за пълни жениpenyuary_dlya_polnyh_2_0 penyuary_dlya_polnyh_1_0

Закръглените момичета не трябва да се отчайват , защото пеньоарите за едри жени са една чудесна възможност да се явите пред любимият , показвайки само част от тялтото и загадъчно прикривайки проблемните части от тялото.

Разнообразието от стилове ви позволява да изберете един пеньоар , идеален за всяка жена . Например , ако сте с прекрасен бюст , вие определено трябва да пробвате дантелен модел с дълбоко деколте. Пълните ръце може да скриете с финни ръкави от дантела . За широки бедра или допълнителни инчове в областта на корема, стелеща се надолу коприна скрие всички недостатъци.

Един добър вариант ще бъде дълга роба тип пеньоар , – изискана вещ, идеално изпълняваща функциите на халата, но същевременно съхраняваща женствеността. Той е идеален за момичета, които не могат да се похвалят със стройни крака.