Как да посрещнем Новата година, годината на Зеления дървен кон? Какви дрехи за Новогодишното парти 2014 година? Рокли за празника

 

Въпреки спокойствието на стихията си – дървото, Конят нетърпеливо тропа с копита недоволства. Той не може да чака да царува на престола на покровителката на годината. Чакането му няма да е дълго - годината на Зеления дървен кон идва на 31-ви януари, 2014 година и ще продължи до 15-ти Февруари, 2015 година.

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!3

Как да посрещнем годината на Коня , какво да облечем, каква прическа да си направим и т.н. – Въпросите, които много жени и мъже, си задват всяка година. Зелената рокля за Нова година 2014. Много информационни ресурси твърдят, че 2014 г. ще бъде синя, следователно, Коледното облекло трябва да се направи в нюанси на синьо и неговите оттенъци. Нашият сайт не е съгласен с това мнение и предлага избор за коледно парти рокля в зелено.

Защо зелена рокля за Нова година 2014 г. е по-добра от другите4a616d3cf7d81cf942a58abafec1f143

Нека да помислим логично. Елемент на годината е дървото. Виждали ли сте сини дървета? A син кон? Това е само едно и също. Въпреки това, зелени коне се срещнат в реалния живот не повече сини. Изглежда, че зеления цвят няма нищо общо в новите костюми. Но да не забравяме, че всеки кон обича зелена трева и така, всички в нюанси на зелено, ще са идеални за да бъде чудесна Новата година! И ще бъде не само цвета на роклята, а съвсем реална тенденция – от все по-модерно зелено коледно дърво до довършителните цветни ястия за Новогодишната трапеза.


На първо място, изумрудено зелен – най-модерния цвят на 2013 г. според Pantone . Така че, облечени в зелена рокля , ние показваме уважение към властта.
На второ място, зеленото е модерно и за 2013 . Така че , това е едена причина да икономисате от бюджета си, можете да спестите пари и по този начин покажете уважение към змията , която си отива, освежавайки облеклото си с красив шал светлина коприна.

На трето място, грижата за околната среда, тази зелена Коледа рокля няма да причинява излишни въпроси а само възхищение и уважение към вкуса на гражданство.

2a32d181e4d45f9b2355ff07lpbecacd36

Има само три ” уникални ” причини , които да ви откажат да носите ослепително зелена рокля през новата година .

Първата причина – не ви отива зелено. Всъщност ви отива , просто трябва да намери те ” своя ” тон. Например, вместо цвят на дълбока зелена трева да предпочитате свежа зелена ябълка. Или вместо зехтин опитайте рокля ментов цвят.

2c46eac53f1009cd835d5d5837b089cb

Втората причина , доста уважителна- кръгове под очите. Зеленото има свойството да ги подчертава. Това е сърцераздирателно . Бързо трябва да се отървете от нежеланите сенки , често се разхождайте на чист въздух и прекарвайте повече време сред природата. С настъпването на студените дни не спирайте да ядете здравословна храна, и за Новогодишното парти няма да има какво да ви спре да облечете най-красивата за вас рокля.
Третата причина , ужасна и почти ” нелечима ” – Е, просто не ви харесва зеления цвят и това е всичко . А зелената елха харесва ли ви? ? Това е! Да не говорим за палми в тропически вечнозелени страни. Честно казано, просто се страхувате, че всичко ще бъде в зелено. А така искате да бъдете единствената . И тогава веселбата започва . Как да бъдат зелени , без зелено .
2412-13709
Къса вечерна рокля

Други модни цветове за роклята на Нова година

Разбира се, никой не ви задължава да избирате костюма си Нова година. В Какво да празнувате Нова година 2014 зависи от вас. Но ето ,че търсите такава информация. Така че, имате нужда от идеи , а може би и съвети . Не се страхувайте и изберете каквото желаете за посрещането на Новата година и годината за Зеления дървен кон. Можете да използвате натурални цветове, заимствани от кожата на коня.

 

Сива вечерна рокля6f068e6fb8e0b545d3de6b747d819f7b
С сивата рокля ще ви накара да изглежда като стройна млада кобила. Украсете косата със свежи цветя със зелени листа , разбира се. Добавете сребърни бижута с изумруди и други зелени камъни , и вие ще бъдете неустоими ! Особено, ако краката ви са тънки със изящни сандали , изработени от тънки каишки , напомнящи за старинни сандали на амазонките .

7abc361e33cf8e60fa94292de5d348c6

 

 

Кафява рокля за Нова година или Коледа

12

Не по-малко подходящи са и нюансите на кафявото- шоколад, бежово.

Купете златни пръстени , гривни или висулки във формата на подкова , за да завършите комплекта в кафяво за Нова година. В прическата добавете пера , синосим на показност , или различни свежи цветя . Особено популярни са лилии

2340-13260
Искрено възхищение обикновено причинява белия лкон . Искате ли да бъдете като него? Тогава се откажете от бяла рокля за Нова Година 2014 . В противен случай обезателно ще се намери принц, който да ви надене хомота.

Нека най-добрият спътник за вашето парти на Нова година бъде в бял костюм , а вие сте добре в копринена рокля в цвят на небето при залязващо слънце.

Синя рокля с тюркоазени бижута или аквамарини само подчертава вашата уникалност и наистина изискан вкус . И не забравяйте за свежи цветя и листа – в косата , като брошка, бутониери , към колан.11

Украшения с тюркоаз

Благороден кон в черен цвят е наистина крсива гледка, но не прекалявайте на Нова година с черния цвят. Освен предходните два знака – Black Dragon и черна змия , направиха скучни черните рокли за Нова година . Използвайте черни кожени аксесоари , черен колан или обувки , но не и пакетиран в черна изцяло. И не забравяйте , много блясък не е за годината на коня.

Натуралност във всичко2417-13793

 

Кожа и дърво- това ще са най-предпочитаните материали за различни аксесоари и украшения през годината на Коня 2014 година.

Ако сте решили да празнувате Нова година в компания с приятели на хижа, няма да е удачна официална рокля. Идеално ще е да облечете топъл пуловер и да използвате дървени аксесоари.