Топ 10 на най-горещите дами в световната история

No.10 - Charlotte Brontë

 

Най-голямата от трите сестри Бронте, писателката Шарлот Бронте има семейство с доста тъмно минало. Пример за това е че тя се омъжва за пазача на баща си, докато той е на смъртно легло. Независимо от всичко, нейният ум и интелигентност могат да съперничът на не един мъж от своето време. Книгата и "Джейн Еър" предизвиква появата на началното феминисткото движение и я прави много популярна сред Лондонската висша класа.

 

 

Разгледайте търговете ни с маркови английски обувки и бельо и ако изберете продукт ни пишете

 

 

No.9 - Joan Of Arc

 

Има нещо секси в това войнствено френско момиче, което може да ти срита сериозно задника. Добававката от доспехи и оръжие превръща нещата в леко перверзни. Тази исторически гореща жена е израснала във ферма по времето на "Стогодишната война" между Англия и Франция. Носила е дрехи за мъже и отрязва косата си за да не се гледа на нея като на сексуален обект. Все пак, тя успява да вдъхнови армия от мъже два пъти над нейната възраст да я следва.

 

 

 

 

No.8 - Marie Antoinette

 

На 14-годишна възраст, родителите на Мария я омъжват за 16 години по старият Луи XVI. Висша австрийска мода е изисквала бледа кожа, светла коса и дълбоки деколтета и младата дама се е вписвала идеално в правилата. Но тя е обичала и мъжките занимания - конна езда и хазарт. Луи XVI е бил щастлив човек - много лошо че е бил обаче некадърен в леглото. Това води до много слухове за връзки на кралицата както с мъже, така и жени, което я слага на едно от челните места в класацията.

 

 

 

 

 

No.7 - Soong Ching Ling

Известна в Китай като "майка на нацията" Сунг Чинг Линг запазва мястото си в историята като се застъпва за интернационализма и мира. Китайския народ харесва нейната красотата, чар и интелигентност. Отказвайки да поеме ролята на домакиня, както се очаква от повечето китайски жени през тази епоха, тя открито критикува правителството, въпреки че членовете на семейството и са били политически лидери. След като комунистическата партия поема контрола, тя става почетен председател на Народна Република Китай.

 

 

No.6 - Queen Elizabeth I

Като едно ранно вдъхновение за Pussycat Dolls, които пеят" Аз не се нуждая от мъж" , така и Елизабет е известна още като " Кралицата - девица" ( въпреки че това е съмнително). Тази исторически гореща жена владетел привлеча повече кандидати, отколкото Анджелина Джоли днес. Момчета винаги искам това, което те не могат да имат, особено когато тя е секси, всесилена кралица. Говори се, че последната и авантюра е приключила, когато е била на 48 години, с мъж 22 години по-млад от нея. Това се казва зряла кокетка!